Lokacioni

Dërgo Email

// Addresa

LINPROJEKT
Mbreteresha Teutë p.n
40000, Mitrovicë
&
Bregu i Diellit - 1
10000, Prishtinë

// Telefoni

(+381) (0) 28 534 717

// Celular

(+377) (0) 44 157 192

 • Arkitekti i juaj personal
 • Të ndërtojmë besimin tuajLINPROJEKT
 • Arkitekti i juaj personalShtëpia e juaj të bëhet vend i ngrohtë
 • Të ndërtojmë besimin tuajNjë shtëpi e mirë. Një jetë më e mirë.
 • >
 • Plan i mirë, ndërtim i mirëShtëpia e juaj të bëhet vend i ngrohtë
 • Plan i mirë, ndërtim i mirëShtëpia e juaj të bëhet vend i ngrohtë

PROJEKTET E FUNDIT!

Mitrovice
Lakrishte - Prishtine
Mbr.Teute - Mitrovice
MIRË SE VINI!

Projekti Lakrishte


Lokacioni:

Lakrishte - Prishtinë


Informata:

Objekti afarist-banimor është planifikuar të vendoset në Prishtinë, në lagjen Lakërishte. Parcela me numër 7224/3 e destinuar për banim dhe afarizëm hyn në kuadër të Planit Rregullues Urban "Lakërishte", me Leje Urbanistike të KK të Prishtinës me nr. 05-35-14460 të dt. 20.04.2012. Parcela ndërtimore shtrihet në bllokun B sipas këtij plani rregullues, kjo hapësirë sipas planit rregullues urban "Lakërishte" është e destinuar me dendësi të lartë të banimit dhe afarizmit.Me projekt është paraparë ndërtimi i objektit afarist-banimor 3B+P+22. Pjesa e destinuar për afarizëm përfshinë përdhesen dhe katër etazhet e para të objektit. Sipas kushteve urbane raporti i afarizmit dhe banimit në këtë parcelë ndërtimore është 70% afarizëm dhe 30% banim, kështu që një pjesë e konsiderueshme e afarizmit është planifikuar edhe në etazhet e mësipërme të objektit. Hapësirat për banim janë të planifikuara nga kati i pestë e sipër. Në pjesën e bodrumit janë paraparë tri nivele për garazhime.


 • Të ndërtojmë besimin tuaj
 • Plan i mirë, ndërtim i mirëShtëpia e juaj të bëhet vend i ngrohtë
 • Të ndërtojmë besimin tuajNjë shtëpi e mirë. Një jetë më e mirë.
 • Plan i mirë, ndërtim i mirëShtëpia e juaj të bëhet vend i ngrohtë

Projekti LP10

Lokacioni:

Mbreteresha Teute - Mitrovice

Në dispozicion:

 • Të ndërtojmë besimin tuaj
 • Plan i mirë, ndërtim i mirëShtëpia e juaj të bëhet vend i ngrohtë
 • Të ndërtojmë besimin tuajNjë shtëpi e mirë. Një jetë më e mirë.
 • Të ndërtojmë besimin tuajNjë shtëpi e mirë. Një jetë më e mirë.

Projekti LP16


Lokacioni:

Afer Stacionit te Autobuseve


Në dispozicion:


Objekti 1 (P+B+6)


Kati 2: 41.24m2

Kati 3: 41.24m2


Kati 4: 41.24m2

Kati 4: 56.55m2


Kati 5: 41.24m2

Kati 5: 80.94m2

Kati 5: 77.4m2

Kati 5: 77.4m2

Kati 5: 56.55m2


Kati 6: 41.24m2

Kati 6: 85.04m2

Kati 6: 80.94m2

Kati 6: 77.4m2

Kati 6: 77.4m2

Kati 6: 104.94m2

Kati 6: 56.55m2